torsdag 17. mai 2012

Ville elefanter samles uforklarlig, sørger død.
Forfatter og legendarisk verner Lawrence Anthony døde 2. mars. Familien hans forteller om en høytidelig prosesjon av elefanter som trosser menneskelig forklaring.
I to dager slentret flokkene på Anthony landlige området på den enorme Thula Thula viltreservatet i Sør-Afrika KwaZulu - for å si farvel til mannen de elsket. Men hvordan visste de at han hadde dødd? Kjent for sin unike evne til å roe traumatiserte elefanter, var Anthony blitt en legende. Han er forfatter av tre bøker, Babylon Ark, detaljering hans innsats for å redde dyrene på Bagdad Zoo under Irak-krigen, den kommende The Last Neshorn, og hans bestselgende The Elephant Whisperer.

For 12 timer, to flokker av ville sørafrikanske elefanter fant veien gjennom Zululand bushen før de nådde huset til avdøde forfatteren Lawrence Anthony, en verner som reddet sine lives. de tidligere voldelige, røffe elefanter, skjebnebestemt til å bli skutt noen år siden som skadedyr, ble reddet og rehabilitert av Anthony, som hadde vokst opp i bushen og var kjent som "Elephant Whisperer

http://delightmakers.com/news-bleat/wild-elephants-gather-inexplicably-mourn-death-of-elephant-whisperer/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar